Gjendet i vdekur një i dënuar për vrasje

Një 50-vjeçar i dënuar më parë për vrasje është gjetur i vdekur në një hotel në kryeqytet. Ai është nga Fieri dhe është identifikuar si Ardian Laze ka qenë i dënuar për vrasje. Bëhet fjalë përr një vrasje e cila ka ndodhur në Lushnje, në vitin 2005, kur Laze së bashku me shtetasin Dritan Bilbili vranë shtetasin Arben Hoxha, njohur me nofken “Ben Komisari”.
Viktima e asaj kohe shkonte në lokalin e lojërave të fatit të marrë me qira nga Laze dhe nuk paguante paratë. Jo vetëm kaq, por kërcënonte personelin dhe ishte bërë shqetësim. Arben Hoxha, 41 vjeç, shkonte jo rrallë herë për të luajtur në lojërat e fatit, në lagjen “Xhevdet Nepravishta”. Lokali “Xheal” ka qenë i marrë me qira nga Ardian Laze, 38 vjeç, ndërsa Dritan Bilbili njihej si administratori i tij.
Dy “menaxherëve” të lokalit të lojërave të fatit duket se jo rrallë herë i ishin ankuar punonjësit e tij se “Ben komisari” nuk pranonte të paguante lekët e lojërave që bënte. Përveçse nuk paguante paratë, i arrestuari ka dëshmuar se, herëpashere, viktima Hoxha ka kërcënuar shumë seriozisht personelin”. Në sherr e sipër ata e kanë vrarë. Bilbili u arrestua, kur ne ate kohe Laze u shpall ne kerkim.