Vëllai i Artur Bushit dhunon Sekretarin e Ministrisë së Arsimit

Ilir Bushi, vëllai i kryebashkiakut të Krujës Artur Bushi, ka rrahur brutalisht Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Arsimit.
Denoncimi bëhet publik nga ish-Kryeministri Sali Berisha, duke iu referuar “mesazhit të një arsimtareje”.

Ish-Kryeministrit Berisha në FB
Në Fushë Krujë, Bushi rreh keq Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Arsimit!
Mësuesja dixhitale denoncon:
-Vëllain e Artur Bushit dhe shefin e Komisariatit, të cilët kanë futur në provim tezat e zgjidhura në këmbim të votave, në Shkollën “Shote Galica”. Pas këtij skandali në shkollë kanë shkuar:
Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit dhe Drejtoresha e Arsimt të Krujës.
Ilir Bushi ka goditur me shkelma dhe grushta dhe gjakosi Sekretarin e Përgjithshem të Ministrisë së Arsimit.
Ndërkohe që policët, në vend që ta mbronin, fusnin nga dritaret tezat e zgjidhura. I bëj thirrje Prokurorisë të hetojë me urgjencë këtë denoncim.
Lexoni me posht mesazhin e saj! sb
Prsh i nderuar, jam një arsimtare që nuk kam dëshirë të identifikohem, pasi kam frikë për vendin e punës! dua të denoncoj një rast skandaloz që ndodhi sot në shkollën tonë “Shote Galica” në Fushë Krujë gjatë provimit të maturës. Vëllai i kryetarit të Bashkisë së Krujës, Artur Bushit, i cili quhet Ilir Bushi sot në bashkëpunim me shefin e Komisariatit të Policisë së Krujës ka ndërhyrë në procesin e provimit, duke futur tezat e zgjidhura në këmbim të votave. Nga ana jonë janë njoftuar strukturat e arsimit për këtë skandal dhe në shkollën tonë ka ardhur Sekretari i Përgjithshëm i Arsimit, Plarent Ndreca, si dhe Drejtoresha e Arsimit të Krujës për të ndërhyrë në këtë problem. Sapo kanë ardhur në shkollën tonë Ilir Bushi ka goditur me grushta e shkelma sekretarin si dhe sharë dhe degjeneruar me fjalor kafshëror drejtoreshën. Zoti Plarent ka kërkuar ndihmën e policisë, e cila ishte e zënë, duke futur tezat e provimit nga dritaret e shkollës dhe nuk ka ndërhyrë në asnjë moment për të shuar këtë konflikt, pasi u gjakos nga dhuna e Ilir Bushit, sekretari u largua dhe procesi i provimit, vazhdoi i manipuluar, pasi të gjithë nxënësve ju dhanë përgjigjet e sakta. Punë të mbarë dhe të lutem anonim se kam dy fëmijë për të rritur!”