Gjithë administrata e Delvinës dhe Sarandës ‘zbarkon’në fushatë

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar përfshirjen e të gjithë administratës së Delvinës dhe Sarandës në fushatën zgjedhore të PS. Berisha ka publikuar ka publikua një lajm të portalit “Boom.al” duke e shoqëruar edhe me fotot e punonjësve të administratës të cilët bëjnë fushatë në orarin e punës. “Në narko shtetin e Noriegës të gjithë punonjësit e administratës janë pronë e Parisë-Shtet! Lexoni shkrimin dhe shikoni fotot e mëposhtëme!”, shkruan Berisha.
Vetëm një javë pas urdhërit të kreut të qeverisë për pezullimin nga puna të çdo punonjësi të administratës shtetërore që braktis ambjentet e punës dhe përfshihet në dëgjesat apo mitingjet partiake që do të kryhen gjatë gjithë muajit në kuadër të fushatës zgjedhore, kanë nisur edhe shkeljet flagrante të ligjit.
Në media rëndomë komunikohet se si janë shkarkuar nga puna shumë prej zyrtarëve dhe drejtorëve që kanë braktisur punën për t’u bërë pjesë e fushatës. Por, pasi janë kontaktuar nga gazetarët, punonjësit e shkarkuar kanë mohuar të jenë pushuar nga puna për këtë arsye.
Ndërkohë shumë prejt zyrtarëve që mbajnë jo vetëm poste drejtuese por edhe pozicione krejt të thjeshta në administratë janë parë duke marrë pjesë në këto mbledhje dhe mitingje. Çfarë ka ndodhur më konkretisht?
Burime për Boom.al tregojnë se ligji është thyer në ditë me diell dhe punonjësit e administratës jo vetëm që nuk ndodhen në vendin e punës, por e vazhdojnë traditën e ‘partito-kracisë’ duke ruajtur vendin e punës me një pjesmarrje në miting. E gjitha kjo është një valë e gjerë që prek thuajse të gjitha qytetet e Shqipërisë.
Për më tepër ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme. Kush janë socialistët e punësuar në administratë, që janë bërë pjesë e fushatës duke thyer ligjin dhe duke mbështetur dy deputetët socialist, Damian Gjiknurin dhe Alket Hysenin?
Në foto: Ilda Boci, në DSHP, specialiste e Burimeve Njerëzore, Jeta Sila në Zyrën e Punësimit, Brunilda Meleqi, Përgjegjëse Thesari dhe Skënder Memeti
Në foto: Arkan Duka, djali me syze, Dr i DPSHS Delvinë.
Në foto: Majko Majko, Zyra Arsimore Delvinë.