Dy fëmijë amerikanë të zhdukur prej dy ditësh

Dy adoleshente amerikanë janë shpallur të humbur në Tiranë nga familjarët e tyre. Këta të fundit shtojnë se të miturit janë me probleme mendore dhe mund të kenë vendosur të largohen. Ata nuk janë kthyer në shtëpi prej dy ditësh. Tadgh Bailey – Kay 17 vjeç është 1.80 m i gjatë dhe ka të veshur xhinse blu, bluzë bojë qielli, këpucë kafe dhe nuk ka flokë.
Ndërsa Tavish, i cili është 14 vjeç, është 1.50 m i gjatë, me flokë të zezë të prera shkurt dhe ka të veshur xhinse blu, bluzë jeshile dhe këpucë gri. Dy të miturit nuk flasin shqip dhe familjarët bëjnë apel për ndihmë, pasi jeta e tyre është në rrezik për shkak të çrregullimeve serioze mendore dhe në sjellje. Për herë të fundit, ata janë parë në Zonën e Kodrës së Diellit dhe Liqenit Artificial në Tiranë. Për çdo informacion mbi këta persona, qytetarët mund të telefonojnë familjarët në numrin 0 69 921 0052. Kushdo që mund t’i shohë dy djemte amerikanë është i lutur t’i mbajë deri sa të dorëzohen në polici apo pranë familjes.
Për të ndihmuar në identifikimin e tyre, familja jep këto detaje:
-Tavish Taog Bailey-Kay- është 14 vjeç, rreth 1.50 m i gjatë, me flokë të zeza të shkurtra, vetulla kafe i veshur me xhinse, bluzë ngjyrë gri dhe atlete.
-Tadgh Magnus Bailey-Kay, 17 vjeç është rreth 1.80 m i gjatë, pa flokë, sy kafe, i veshur me xhinse dhe bluzë me jakë V ngjyrë blu.
Sipas raportimeve të para të qytetarëve dy vëllezërit janë parë duke lypur në zonën e Laprakës dhe dyshohet se mund të jenë larguar drejt Durrësit.
Dy fëmijët kanë probleme të shëndetit mendor ndaj dhe identifikimi dhe gjetja e tyre deri tani ka qenë e pamundur.