Vera shton hallet te Interi

Ndërsa Sabatini dhe Auzilio kanë nisur punën për ndërtimin e Interit të ri, trajneri i ardhshëm, i cili me shumë mundësi do të jetë Luçano Spaleti, do të duhet të menaxhojë një trafik të rënduar në “Pinetina”. Dy emrat më të njohur janë ata të Andrea Ranokias dhe Stevan Jovetiçit: ish-kapiteni rikthehet nga Hulli pas rënies së anglezëve në Championship, ndërsa sulmuesi malazez i kërkuar nga Roberto Mançini nuk do të transferohet përfundimisht te Sevija. Shifra e kërkuar nga italianët (13.5 milionë euro) plus rroga (mbi 3 milionë euro) janë të papërballueshme për klubin andaluzian.
“Ideja është që të punojmë për të bërë të mundur që Jovetiçi të vazhdojë me ne”, deklaroi drejtori sportiv i klubit spanjoll, Oskar Arias. “Ka disa kushte kontraktuale jo të lehta, por qëllimi ynë është që ta mbajmë. Blerja do të jetë e vështirë, ndoshta një huazim i dytë, ku i dihet…”.
Në bazë rikthehet edhe Kaprari (i huazuar te Peskara), por edhe Manaj dhe Gnukuri, i cili tek Udineze u ndal për shkak të problemeve kardiake dhe gjendja e tij shëndetësore duhet të rivlerësohet nga stafi mjekësor.