Denoncimet e qytetarëve, ekskursione maturantëve në këmbim të votës

Përpjekje të dëshpëruara për blerjen e votave edhe në Kavajë. Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar dje denoncimin e disa qytetarëve, të cilët dëshmojnë se si në Kavajë ku do të zhvillohen zgjedhjet për kryetarin e Bashkisë, PS është duke organizuar ture ekskursionesh për maturantët me qëllim blerjen e votës së tyre. “Mirëmbrëma Doktor! Partia Socialiste Kavajë ka sjellë në Sarandë për pushime gjimnazin e qytetit me 8 autobusë duke ja u paguar gjithçka udhëtim, hotel, por dhe ushqimin. I dekriminalizuari Rroshi e ka bërë punën e tij. Respekte”, thuhet në një nga denoncimet e publikuara nga Berisha. “Përshëndetje Doktor…..! Dua të të përshëndes për shumë shkolla që ke bërë në Komunën e Katund i Ri Durrës dhe për gjimnazin që ti e bëre rikonstruksion dhe sot ato maturantë që janë atje kanë qenë 3 ditë në Mal të Zi ekskursion dhe ia kanë paguar të gjitha koordinatorët e PS dhe ato maturantë të gjithë votat e tyre do ja japin PS… Të lutem, ndiqe këtë çështje kaq serioze për të drejtën e votës, të lutem se po e mori prapë ky piktori do na detyrojë të ikim fare dhe ne që kemi ngelur…. Respekte dhe ju uroj shëndet të plotë……”, thuhet në një tjetër denoncim.