Gjysma e Tiranës, dy ditë pa energji elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton së në datat 15 dhe 16 maj do të ketë shkëputje të energjisë elektrike për shkak të punimeve që do të kryhen në nënstacionin e Mzezit.
Në datën 15 maj, punime nga ora 09:00-13:00:
Pa energji do të jenë zonat: Bonifikimi, Paskuqan, Privat (Tulla, Interlines, Bonifikimi), Autostrada1, Drejtoria e karburanteve, Privat (EuroDrin, Kaso, Skënderi), Yrshek, Domje, Serat “Babë Rexha”, Unaza e Re/Yzberisht, Rr.  Qelqit (Kombinat). Zona Kashar (pjesërisht), Yrshek, Fushë Mëzez, Ish-rruga Ura, Zona Bregut të lumit, Laknas, Fusha “Misto Mame”, Zona pranë Kmy (pjesërisht), 3 Heronjte, Privat (Algrec). Bërxullë, Domje, Bathore, Ujësjellësi Kamëz, Qerekë, Tapizë, Pompat Tapizë, Breg Lumi, Reparti Ushtarak, Laknas (pjesërisht), Pompat e Antibiotikut, Privat/Alumin, Everest, Laknas, Frutikultura, Bregu Lumit, Çekrezë, Kasale, Parafabrikatet Kamëz, Valias.
Datë 16 maj, punime nga ora 09:00 deri në orën 13:00:
Pa energji do të jenë zonat: Bonifikimi, Paskuqan, Privat (Tulla, Interlines, Bonifikimi), Autostrada1, Drejtoria e karburanteve, Privat (Euro Drin, Kaso, Skënderi), Yrshek, Domje, Serat “Babe Rexha”, Unaza Re / Yzberisht, Rr.  Qelqit (Kombinat). Zona Kashar (pjesërisht), Yrshek, Fushë Mëzez, Ish-rruga Ura, Zona e Bregut të lumit, Laknas, Fusha “Misto Mame”, Zona pranë Kmy (pjesërisht), 3 Heronjtë, Privat (Algrec).