Si Lame dhe Dervishi ndajnë bashkë 8 mijë dollarë në ditë

Jamarbër Maltezi denoncon pazaret e pista të Lames me biznesmenin Dervishi, i cili rezulton të jetë përfituesi kryesor i tenderave tek agjencia e legalizimeve që drejtohet nga Lame. “Ja edhe ju se kishit merak mos e kish gjet gjë Lame ziun. Gjallë dhe me oreks të mirë qenka me atë Dervishin qe i jep tenderat. Çfarë jep nga buxheti i shtetit në mëngjes i kthehet në tryezën plot në darkë!!! Miliona për fotografi që i ka në sistem!!! Studio e këtij merr falë të pafytyrit 8,000 dollarë në ditë!!! As studiot më të famshme të arkitektures botërore me 100 veta staf nuk paguhen 8,000 dollarë dita, por këto përlahen neë ditë për mikun e Lames dhe Edvinit”, shkruan Maltezi.