Mziu: Ja shpifjet e radhës të mashtruesit Erion Veliaj

Kryetari i Bashkisë Kamëz, Xhelal Mziu ka reaguar ndaj mashtrimeve të kreut të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj gjatë analizës së Ujësjellës Kanalizimeve të Tiranës. Në një deklaratë për shtyp thuhet se, është e qartë se nuk mund ta njohësh realitetin kur je 3 ditë jashtë e 1 ditë në punë. Kjo i ka ndodhur Veliajt i cili, edhe pse prej dy vitesh është në krye të Bashkisë së Tiranës, nuk njeh ende kufijtë territorialë, edhe pse ndarja është bërë me ishuj, kujtojmë qytetarët e Zall Herrit duhet të kalojnë nëpër Kamëz për të shkuar në qendrën e Njësisë Administrative Tiranë, ndarje politike!
“Drejtoria e UKT ku sot ka bërë analizën kolegu mashtrues i Tiranës është në teritorin e Kamzës (që brenda pranverës do merret nga Bashkia Kamëz), por tubacioni që kalon nga impianti i Bovilles drejt Tiranës menaxhohet nga UKT-ja e tij, pra nëse ka abuzim apo vjedhje faji është i turistit më luksoz në Shqipëri, kreut të Bashkisë së Tiranës, sepse është nën menaxhimin e tij.
Ku e gjen kurajon kolegu mashtrues që çdo ditë merr nën mbrojtjen politike të qeverisë:
-Territore padrejtësisht nga Kamza,
– Pyje nga Kamza.
– Që merr funksione të deleguara nga qeveria që duhet t’i merrte Kamza, por janë marrë padrejtësisht nga Tirana si:
– Repartin e zjarrfikseve të Kamzës.
-Makineritë e financimin e Kullimit dhe Vaditjes që i takonte Kamzës.
– Konviktin e shkollës ë mesme që i takonte Kamzës.
– Fondin e Mirëmbajtjes së Rrugëve që i takonte Kamzës
-Administrimin e pyjeve që i takonte Kamzës.
Fakt është se Kamza ka aplikuar për 4 vite mbi 120 projekte tek qeveria, të refuzuara të gjitha, ndërsa Bashkia e Tiranës ka marrë 33,5 herë më shumë lekë për frymë për banorët e Tiranës. A nuk janë njësoj banorë, me të drejta të njëjta si në Kamëz si në Tiranë?
Kjo është e vërteta.
Veliaj ka kapur mediat dhe çdo mashtrim i tij bëhet lajm.
Po realiteti që prekin e njohin qytetarët nuk ndryshohet me propagandë të rreme.
Realiteti ndryshon, duke u shërbyer njerëzve, pavarësisht ku banojnë, dhe për kë votojnë’, përfundon deklarata për shtyp e Bashkisë Kamëz.