Rruga drejt fundit për Soros sapo ka filluar

Me zgjedhjen e Donald Trump si President i Shteteve të Bashkuara dhe votave pro Brexit në Britaninë e Madhe, një model ka filluar të shfaqet. Ky model është tregues se George Soros së bashku me fondacionin e tij po shkojnë drejt humnerës.
Gjithashtu flitet se Vladimir Putin ka lëshuar urdhër arresti për Soros edhe pse nuk ka fakte për ta vërtetuar diçka të tillë.
Soros është akuzuar se ka financuar për të rekrutuar ushtarë për ISIS brenda Amerikës.
George ka lidhje me grushtin e shtetit që përmbysi qeverinë e Ukrainës, duke bërë të mundur parandalimin e Putin që të kishte kontrollin e gazit natyror në Europë nëpërmjet Ukrainës.
Mjaft interesante është se pas grushtit të shtetit, djali i ish-zv/presidentit Joe Biden u bë aksioner në një kompani të gazit natyror në Ukrainën Lindore, shkruan “SYRI.net”.
Soros ka qenë gjithashtu i përfshirë direkt në tentativë për rrëzimin e Assadit në Siri. Ka shumë arsye për këtë. Siria është një linjë me Rusinë, armikun e Soros. Por, Assad gjithashtu paraqet një problem për interes të biznesit të Soros dhe Clintonëve, raporton “Syri.net”.
Linja e gazit natyror, i cili kishte për qëllim për të lidhur Katarin me Europën, duke udhëtuar nëpër Arabinë Saudite, Sirinë dhe Turqinë, është problem i madh. Ky gazsjellës ka aksioner kryesorë Soros, Bill dhe Hillary Clinton. Assad, mik i Rusisë dhe Putin, refuzoi që të kalonte përmes Sirisë.
George Soros ka qenë gjithashtu i rëndësishëm në manipulimin e politikave perëndimore ndaj Rusisë dhe Kinës në përgjithësi.
Është e rëndësishme për të kuptuar se Soros ka marrëdhënie biznesi me Arabinë Saudite. Këto lidhje u zbuluan gjatë një hetimi më të thellë për sulmet terroriste të 11 shtatorit 2001, ku ai akuzohet se ka gisht.
Edhe për grushtin e shtetit në Turqi emri i Soros është përmendur pasi Erdogan filloi që të vendoste marrëdhënie të mira me Rusinë.