Vokrri: 2016-a, vit historik për futbollin shqiptar

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri bën një analizë të ecurisë së futbollit mbarëshqiptar në vitin 2016. Numri 1 i institucionit më të lartë të futbollit kosovar, e pranon se 12 muajt e fundit kanë sjellë lajme të mira për shqiptarët në të dyja anët e kufirit pasi u regjistruan dy ngjarje historike.
Bashkëpunimi me Federatën shqiptare të Futbollit ka qenë përherë i ngushtë dhe pasi kritikon të gjithë zërat keqdashës, Vokrri thekson se FSHF dhe FFK do të vazhdojnë në këtë rrugë.
Në vijim të një interviste televizive, Vokrri ndalet edhe në disa nga shkaqet e startit të dobët të përfaqësueses së Kosovës në eliminatoret e Botërorit 2018.