Qeveria e Shullazit, Eskobarit dhe Lul Berishës ia ka dorëzuar vendin krimit

Ish-kryeministri Berisha ka reaguar për ngjarjet e fundit kriminale në vend gjatë 24 orëve të fundit. Vetëm ditën e djeshme u grabit një bankë në Tiranë dhe dy biznese në Korçë si dhe iu vu zjarri me benzinë makinës së një këngëtari të njohur në kryeqytet. Në një postim në rrjetin social Facebook, Berisha shkruan se, qeveria është kthyer në një organizatë kriminale të drejtuar nga Shullazi, Eskobari dhe Lul Berisha. “Qeveria e Shullazit, Eskobarit dhe Lul Berishës, tashmë organizatë kriminale, i dorëzon vendin krimit!”, shkruan Berisha.
“Të dashur miq, krimi është në një revansh të paparë. Si në asnjë vend tjetër që nuk është në luftë, në Shqipëri regjistrohen në një hark kohor 24 orësh vrasje, thyerje banke, djegije me benzinë makinës dhe pronës të një këngëtari të mirënjohur në mes të Tiranës, grabitje me armë zjarri dhe maska në Fier dhe Korçë, lumenj droge drejtë Italisë.
Qeveria, organizatë e vërtetë kriminale e Shullazit, Lul Berishës dhe Balilit, Roshit dhe Bushit i ka dorëzuar vendin dhe sigurinë tonë krimit. Po shkohet me shpejtësi drejt dështimit të tij të plotë.
Të dashur qytetarë, ju bëj thirrje të ngrihemi sa më parë për të shembur murin e krimit që lartësojnë çdo ditë Ediskobari dhe klika e tij në pushtet!”, përfundon mesazhi i ish-Kryeministrit Berisha.