Mësuesja, kushërirë e Peleshit kërcënon me thikë 10-vjeçarin

Ish-¬kryeministri Berisha ka publikuar denoncimin e një nëne, e cila thotë se kushërira e Niko Peleshit, dikur nëndrejtoreshë shkolle, sot mësuese kërcënon me thikë djalin e saj 10-¬vjeçar. Ajo thotë se fillimisht, zonja në fjalë e ka dhunuar në shkollë, dhe pasi është hequr nga shkolla vazhdon ta kërcënojë 10-¬vjeçarin teksa ai kthehet nga shkolla. Kjo sipas saj ndodh çdo ditë në qendër të Tiranës, por Policia thotë, që djali fantazon. “Një nënë dixhitale denoncon: -Dhunën ndaj djalit të saj 10-vjeçar nga një mësuese, kurshërirë e Peleshit. -Indiferencën e institucioneve zyrtare ndaj akteve të dhunës ndaj fëmijës së saj! Për më shumë lexoni mesazhin e saj!”, shkruan Berisha, duke publikuar të plotë mesazhin e qytetares.
“Përshëndetje i nderuar z.Berisha. Unë që po ju shkruaj jam një zonjë nga Tirana. Duke parë indiferencën e instuticioneve shtetërore vendosa të ndaj me ju shqetësimin tim si nënë. Po ju shkruaj shumë shkurt tabllonë. Djali im 10-vjeçar, i cili ka një problem në zemër, përndiqet sistematikisht nga kushërira e zv/kryeministrit Niko Peleshi, e cila ka qenë nëndrejtoreshë në shkollën ku studion im bir, në qendër të kryeqytetit. Por është hequr nga shkolla me ndërhyrjen e Avokatit të Popullit, që djali të jetë i qetë nga kërcënimet e saj madje “zonjën” e kishte frikë gjithë stafi i shkollës nga drejtori deri te roja, sepse ajo reklamon me të madhe që unë jam kushërira e zv/kryeministrit. Por dora e kësaj hiene dhe njerëzve të saj vazhdon prej një viti të sulmojë djalin, sepse “zonja”nuk ja doli dot me shpifjet për kanosje dhe prishje imazhi nga ana ime. Unë si nënë i pata dërguar një sms-mos guxo të prekësh tim bir me dorë dhe sigurisht kam ndjekur të gjitha rrugët ligjore. Kulmi i sulmeve arrin kur djali sulmohet me thika dhe maska në qendër të kryeqytetit 20 m larg banesës. Ky kulm ka vazhduar me sulme të tjera, madje deri brenda në oborrin e banesës. Kam kohë që bëj denoncime në Polici, Prokurori, por nuk reagon askush për të garantuar mbrojtjen e një minoreni. Madje shkohet deri aty sa, për të mbyllur problemin-thuhet, që djali fantazon, sigurisht sepse është lënduar sedra e zv/kryeministrit dhe kushërirës nga denoncimet e mia për djalin. Djali ka kohë që është i përndjekur prej saj”, përfundon mesazhi i qytetares nga Tirana.