Tre mesfushorët më të mirë

Në lojën e futbollit mesfusha gjithnjë është pjesa më e rëndësishme e lojës së çdo ekipi. Futbollistët e këtij reparti janë përgjegjës për të lidhur lojën mes reparteve të mbrojtjes dhe të sulmit, por jo të gjithë mesfushorët arrijnë ta bëjnë këtë detyrë si duhet përmes pasimeve të tyre.
Sipas statistikave, tre futbollistët më të zotë në këtë punë kanë një saktësi të frikshme të pasimeve të tyre. Gjermani Toni Kros i Real Madridit kryeson listën me 92.7% të pasimeve të sakta. Po të njëjtën përqindje ka edhe mesfushori Elneni i Arsenalit, ndërsa i treti në podium është Tiago Mota i PSG-së me 92.6%.