Ballina Aktualitet Elbasan, protestë kundër plehrave

Elbasan, protestë kundër plehrave

Zhvillohet në Elbasan protesta kundër ndërtimit të fabrikës së djegies të plehrave në këtë qytet. Protestuesit u grumbulluan para sheshit në mes Prefekturës dhe Bashkisë Elbasan. Ata mbanin në duar pankarta ku kërkonin kundërshtimin e inceneratorit (furra djegëse e mbetjeve). Në mbështetje të prostestës ishin ambientalistë dhe përfaqësues të PD-së së Elbasanit. Të rinjtë dhe qytetarët e tjerë në protestë kërkuan që qeveria dhe institucionet përkatëse të ndalojnë menjëherë ndërtimin e kësaj fabrike të rrezikshme për shëndetin e banorëve. Më pas qytetarët i vendosën pankartat para dyerve të Bashkisë Elbasan.

Exit mobile version