Gjysma e Tiranës pa energji elektrike

Gjysma e Tiranë ishte mbrëmë në errësirë të plotë për shkak të mungesës së energjisë elektrike. Aktualisht, zonat pa energji janë “Vasil Shanto”, pranë stadiumit “Dinamo”, lulishte “1 Maji”, Selitë, etj
Qytetarët e revoltuar kanë dalë në rrugë, duke hedhur parulla kundër qeverisë. Ndërsa, OSHEE bëri të ditur se, ka qenë një defekt në fidrin e nënstacionit në Selitë që ka shkaktuar ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës. Sipas OSHEE, avaria është ndikuar edhe në kushtet kur nënstacioni Qendër është jashtë pune për shkak të zhvendosjes, proces ky që pritet të mbyllet këtë javë. OSHEE thotë se është duke kryer manovrat në çdo kabinë që prek fidrin dhe po punon për riparimin e defektit brenda një kohe sa më të shkurtër.
Ndërprerja e vazhdueshme e energjisë elektrike në Tiranë, ka sjellë pasoja në familje e biznese të ndryshme. Si pasojë, në ambientet e tyre dhe jo vetëm, janë dëmtuar pajisjet elektroshtëpiake. Shqetësimit të ndërprerjes së energjisë i shtohet edhe ky i dëmtimit të pajisjeve. Banorët ankohen se u janë djegur pajisjet shtëpiake, si pasojë e ndërprerjes së herëpashershme të energjisë, por nuk marrin asnjë zgjidhje nga KESH dhe OSHEE. Ndonëse faturat e energjisë i paguajnë rregullisht, OSHEE nuk përgjigjet në asnjë rast për të bërë dëmshpërblimet ndonëse është përgjegjësi e saj.