Ballina Politikë Vjedhja në CEZ, vjen dëshmia e Berishës del blof Palla i Ramës

Vjedhja në CEZ, vjen dëshmia e Berishës del blof Palla i Ramës

Zëdhënësja e ish-Kryeministrit Berisha ka deklaruar se dëshmia e Berishës në Komisionin për CEZ do të bëhet në seancën e ardhshme për shkak të pamundësisë objektive për të qenë i pranishëm dje në Komision. Ajo e ka konsideruar sharlatanizëm reagimin e Ballës. “Ju njoftoj se zoti Berisha nuk është paraqitur sot në komisionin hetimor parlamentar për CEZ për arsye objektive, gjë e cila është bërë me dije zyrtarisht në komision nga nënkryetari i këtij komisioni, zoti Arben Ristani. Zoti Ristani ka njoftuar gjithashtu se zoti Berisha do të jetë i pranishëm në mbledhjen e radhës së këtij komisioni.
Çdo deklaratë e bërë nga Taulant Balla është si gjithmonë thjesht një sharlatanizëm i bërë nga një individ i pafytyrë dhe pa identitet”, thuhet në një reagimin e zëdhënëses Mëhilli.

Exit mobile version