Shkëlzen Berisha: Po karabushi ynë pse hesht për Trump?

Djali i ish-Kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzeni, ironizon Kryeministrin Edi Rama pas fitores së Donald Trump në garën presidenciale të SHBA.
“Të gjithë udhëheqësit e botës së lirë sot urojnë presidentin e zgjedhur të SHBA …. Me përjashtim të karabushit tonë që, llap atëherë kur duhet të heshtë dhe ngel me gisht në gojë tani që flasin të gjithë”, shkruan Shkëlzen Berisha, dhe poston këtë fotomontazh.