Skandal, polici i Bashkisë Tiranë i vjedh paketat shitësit ambulant

Një akt skandaloz e madje banditesk është kryer nga Policia Bashkiake e Tiranës. Një efektiv i saj i ka marrë forcërisht disa paketa një prej shitësve ambulantë në zonën pranë Medresesë. Nuk bëhet fjalë për sekuestrim të mallit, por për grabitje haptazi. Polici është nisur tek shitësi me idenë për të mos paguar për paketat, por kur ka hasur rezistencën e tij, i ka marrë forcërisht dhe është larguar.
Skena është regjistruar në video nga kalimtarët, disa prej të cilëve edhe i kanë tërhequr vëmendjen policit. Shihet nga pamjet se nuk bëhet fjalë për sekuestrim të mallit, siç ndodh zakonisht me shitësit ambulantë, por për grabitje të tij nga punonjës të shtetit me uniformën e Policisë Bashkiake. Shitësi i zemëruar nga ky veprim i policit, hedh disa prej mallrave në tokë. A do të vazhdojë ky efektiv të jetë ende në detyrë dhe të paguhet me paratë publike?