Berisha në Bruksel në Forumin e Sigurisë Globale dhe Lokale

Ish-Kryeministri Berisha ndodhet në Bruksel ku do të marrë pjesë në Forumin e Sigurisë Globale dhe Lokale. “Këto ditë jam në Bruksel i ftuar në Forumin Crans Montana, që trajton Sigurinë Globale dhe Lokale. Në forum do të paraqes rrezikun e madh që paraqet për sigurinë e vendit dhe të rajonit e më gjerë politika e kanabizimit të vendit nga Edi Rama, krijimit me këtë politikë të një Kolumbie në zemër të Europës, rrezikun për sigurinë dhe stabilitetin e vendit të lidhjeve të ngushta të gjithanshme të qeverisë me krimin, trafiqet kriminale dhe korrupsionin galopant”, shkruan Berisha në FB.