Droga “Krokodil”, brenda dy vitesh përdoruesi vdes

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një mesazh lidhur me drogërat që qarkullojnë në lokalet e Tiranës, të publikuara nga emisioni “Stop”. Qytetari dixhital informon: Të dhëna tronditëse për llojet e drogave që përdoren në lokalet e Tiranës, ndër to droga vdekjeprurëse “Krokodil” që u njoftua në emisionin “Stop” të “TV Klan”. sb”, shkruan ish-Kryeministri Berisha në një postim në Facebook, duke publikuar të plotë mesazhin e qytetarit.
“Përshëndetje zoti Berisha,
Mbrëmë u dha një kamera e fshehur tek emisioni ‘Stop’, në një lokal në Tiranë që shisnin drogëra të ndryshme, por ma zuri veshin njëra që quhet “Krokodil”. Unë kam parë emisione në Francë, të bëra në Rusi për këtë lloj droge. Dhe nëse ka çështje nesër për t’u diskutuar në Parlament është kjo, sepse është një drogë që kur e fillon ditën e parë, pas 2 vitesh je i vdekur, prandaj e ka emrin kështu, sepse lëkura në fillim merr ngjyrën e gjelbërt pastaj kalbet dhe sulmon organet e trupit. Kjo lloj droge bëhet me përzierjen e medikamenteve me benzinën dhe injektohet sapo bëhet përzierja. Përdoret në shtetet e varfëra, sepse një dozë kushton maksimumi 5 euro. Prandaj ju kërkoj që të merreni seriozisht me këtë çështje, sepse çdo lloj droge është e keqe, po kjo është e tmerrshme. Ta marrë vesh Saje Qorri e Edvini, se nuk ka vetëm hashash, por tani kanë futur dhe drogën më të keqe në glob”, shkruan qytetari.