Joe Biden dekoron Majlinda Kelmendin

Joe Biden ka dekoruar me Stemën Shtetërore xhudisten, Majlinda Kelmendi. Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden ka dekoruar me Stemën Shtetërore kampionen olimpike, Majlinda Kelmendi. Biden përgëzoi Majlindën dhe ia prezantoi nipave të tij. “Joe Biden, nënkryetar amerikan jep dekoratë Stemën Shtetërore për Majlindën, gjatë zbritjes në aeroport përgëzoi kampionen tonë dhe ia prezantoi Majlindën nipave të tij si heroina e vendit tonë”, ka shkruar Kuka në Facebook.