Vlerësohet tifozeria shqiptare

Në një kohë që debati mbi sjelljen e tifozerive në Kampionatin Evropian ka arritur kulmin për shkak të përplasjeve mes anglezëve dhe rusëve, media zvicerane ka marrë shembull mbështetësit e Kombëtares kuqezi.
“Kur shohim skena përleshjeje mes tifozerive të ndryshme, kujtojmë se kjo nuk ka ndodhur mes shqiptarëve dhe zviceranëve”, ka shkruar “Blick”, transmetn KP. “Blick” ka shtuar se, tifozeria shqiptare meriton notën maksimale për sjelljen e saj.