Basha i përgjigjet letrës së Ramës

Kryetari i PD i është përgjigjur dje ftesës së  Ramës për takimin në sallën e hartave se ai nuk ka kohë të takohet me kreun e qeverisë deri të martën.
Në përgjigjen e tij, Basha shprehet se deri të martën e ka axhendën e zënë. Deri të martën e kam axhendën e zënë. Nga e mërkura e tutje mund të takohemi. Për vendim e takimit të gatshëm të negociojmë”, mësohet se është përgjigja e kreut të PD-së, Lulzim Basha për Ramën. “Për shkak të një axhende ndërkombëtare të konfirmuar më parë, kryetari Basha është i mundur të realizojë takimin duke nisur prej ditës së mërkurë, datë 1 qershor 2016. Për ditën, vendin dhe formatin e takimit jam i gatshëm të vendosim kontakt menjëherë me ju për të nisur rakordimet e nevojshme.Duke iu falënderuar paraprakisht për mirëkuptimin, mbetem në pritje të përgjigjes tuaj”.