Pati shpërthim para zjarrit që përpiu autobusin, dy viktima

Një autobus ka marrë flakë në Krujë. Mësohet se autobusi, ku gjendeshin edhe disa fëmijë, përfaqësues të Kishës Ungjillore, Vlorë, ka marrë flakë në ecje. Nga të dhënat paraprake, ende të paidentifikuar, 6 persona janë më rëndë, që me helikopter po dërgohen në Tiranë, ndërsa 6 të tjerë kanë mbërritur më herët. Disa prej të lënduarve janë dërguar për ndihmë në spitalin e Krujës.
Në vendngjarje kanë shkuar efektivët e policisë dhe zjarrfikësit. Burimet nga vendngjarje pohojnë se ka përpara zjarrit që përpiu autobusin ka patur një shpërthim në automjet. Nuk saktësohet zyrtarisht se çfarë shpërthimi ka qenë. Dyshohet se autobusi ka qenë me benzinë dhe gas dhe mund të ketë pasur një rrejdhje gazi.eri tani jane dy te vdekur, ndersa te tjere pasagjere jane ne gjendje te rende.
Identifikohet udhëtarët e autobusit që u dogj sot në qendër të Krujës
Atë Kostandin Prifti
Atë Lluka Gjergji
Atë Dhimitraq Kushi
Elida Gega
Marjeta Ramaj
Vileta Gjika
Aleksa Averbak
Nikita Averbak
Vasil Kola
Olimbi Kola
Theodhori Larushi
Drita Larushi
Marie Curri
Elvira Ndini
Alketa Kolonjari
Vasilika Mita
Afroviti Mita
Afroviti Prifti
Brunilda Ismailaj
Klaudia Kadrija
Kalianthi Nika
Sose labja
Eda Hysi
Lina Hajdini
Irina Prifti
Luciana Mita
Vitori Mocka
Anida Mocka
Bledar Prifti