De Biasi, nga stërvitja në hotel kthehet me vrap

Pas përfundimit të seancës së parë stërvitore me Kombëtare, të zhvilluar në Kapfenberg të Austrisë, trajneri De Biasi ka preferuar të kthehet me vrap në hotel. Në foton ekskluzive për Digitalb, tekniku italian duket teksa preferon të vrapojë, nga qendra stërvitore deri në hotel, një largësi prej 2 km. Megjithatë De Biasi nuk ka qenë i vetëm, pasi nga pas e kanë ndjekur edhe Bogdani me Bulkun.
Nga ana tjetër, stafi i kuqezinjve është shfaqur i bashkuar gjatë grumbullimit, ku si gjithmonë nuk harrojnë të bëjnë edhe simbolin e Shqiponjës dy krenare, që kësaj radhe kanë qenë Ervin Bulku, Paolo Tramezzani dhe Erjon Bogdani.