Aleancë e llumit, aleancë e skandaleve!

Sali BERISHA

Organizata kriminale e Edvin Shullazit apo qeveria e tij, regjistron çdo ditë një skandal, që të gjithë pa përjashtim të lidhur direkt me kokën e meduzës së krimit të organizuar apo gjymtyrët e saj. Në një javë, anëtarët e organizatës kriminale krenarisht regjistrojnë:
– Vrasjen, në praninë dhe me hjeksimin e policisë, të Çiços, në prani të oficerit trafikant Alban Trimi që fshehu revolen e Qebinit.
– Thyerjen e gjilpërës së revolverit të ushtarit të Shullazit nga zëvendësdrejtori i policisë Ermal Shullazi në prani të dy zyrtarëve të tjerë të lartë të policisë.
– Zbulimi nga autoritetet greke dhe DEA e SHBA në Athinë të Balilit, Eskobarit të Ballkanit, drejtor në qeverinë organizatë kriminale, që paguante dhe vakanca fabuloze, kryekanabist i devotshëm, sivëllau i Kryeministrit të Jugut, Keli i Kokëdhimës.
– Xhelili i Edvin Shullazit, që shiste, firmoste vende pune kundrejt seksit dhe që prokurori më i zi se ai, me urdhër të Ramës, pasi e akuzon për tri vepra penale krenarin brekëgrisur të Edvinit, kërkon për të ndjekje në gjendje të lirë. Flitet si shpërblim kjo, pasi Xhelo nuk e përdhunoi dot viktimën e tij.
Kjo është organizata kriminale e aleancës së llumit të Edvin Shullazit!