Përse hesht Tahiri?

Ndërsa vrasësit e lidhur direkt me kreun e qeverisë dhe Ministrin e Brendshëm po bien një e nga një, pyetja që shtrohet sot është, a është ky drejtimi i duhur të cilët rikonfirmuan shqiptarët pak muaj më parë në zgjedhjet lokale? Krimi i lidhur me qeverinë e ka kthyer vendin në një kaos pasigurie, ku askush nuk ndihet i sigurtë, ndërsa krimi i ka duart e lira. Kjo ndodh sepse të gjithë këta vrasës po rezultojnë se veprojnë në mbrojtjen direkte të krerëve të qeverisë. Ata kanë lidhje të ngushta me kreun e qeverisë dhe ministrin e Brendshëm dhe kjo është tashmë e konfirmuar si në rastin e Shullazit ashtu edhe në rastin të Arben Frrokut.
Ndërsa e përditshmja “Panorama” ka shkruar dje se Holanda ka nisur një hetim se përse Arben Frroku nuk ishte në listën e të kërkuarve ndërkombëtarë, ministri i Brendshëm ka heshtur. Si ka mundësi që ky ministër që reagon edhe për çdo deklaratë kur përmendet emri i tij, dje ka heshtur? Përse ai nuk e ka përgënjeshtruar lajmin e dhënë në media se ai nuk e ka shpallur në kërkim ndërkombëtar vrasësin e Arben Frroku? Heshtja e këtij ministri të krimit flet shumë. Ai ka pohuar dje atë që është shkruar në media dhe se Arben Frroku ka qenë nën mbrojtjen direkte të qeverisë në arratisjen e tij.