Ballina Politikë Rama “show” me projektet e financuara dhe të nisura nga qeveria e...

Rama “show” me projektet e financuara dhe të nisura nga qeveria e PD

Edi Rama u shfaq dje duke inspektuar punimet në rrugën Qukës-Qafë Plloçë, ndërsa e prezantoi këtë projekt si një investim të qeverisjes së drejtuar prej tij kur në fakt ky është një projekt i financuar dhe i nisur nga qeveria Berisha. Përmes një reagimi për mediat, deputeti demokrat, Luçiano Boçi ironizoi shfaqjen e Ramës dje ndërsa e cilësoi Ramën si Kryeministrin që nuk ka shtruar asnjë metër rrugë asfalt e që vetëm ka mashtruar qytetarët duke mos mbajtur asnjë nga premtimet e tij. “Rama i përqendruar tek kullat e tij të betonit ‘harroi’ ose më saktë bëri sikur harroi, se rruga Qukës-Qafë Plloçë është tërësisht projekt i qeverisë së Partisë Demokratike dhe i financuar në fillimet e saj po nga Partia Demokratike, si domosdoshmëri e zhvillimit ekonomik e social të asaj zone. Harroi që tashmë ajo duhet të ishte e përfunduar nga qeverisja e tij, si detyrim e premtim njëkohësisht. Kryeministri që ‘zihet me rrobat e veta’, zihet akoma më keq me projektet që u vijnë në ndihmë komuniteteve. Aq më tepër kur janë iniciuar nga PD. Prandaj sot ato janë braktisur, sikurse kjo rrugë, në mëshirë të fatit dhe thërrimeve që i akordon Rama në prag zgjedhjesh dhe thjesht për propagandën e radhës. I kapur tek ‘maja e thanës’ (kullës) na flet si e ‘ëma e Zeqos’! Njeriu që nuk ka ndërtuar asnjë kilometër asfalt vetë, përveçse kilometrave beton kudo, në lulishte e qendër qytetesh, kërkon të mburret me ato që i lamë gati e që kurrë nuk i përfundoi. I turpshëm është fakti se ky Kryeministër i pashpresë e i paprojekt me njerëzit, përpiqet t’i hedhë hi syve atyre dhe t’i tallë shqeto, pa u dhënë llogari se ku është rruga e Orenjës, rruga e Lunikut, e Stëblevës, rruga e Vehçanit, e Qukës-Shkumbin, e Bërzeshtës e Stravajt!!??? Ku është ujësjellësi po i Vehçanit, i Xhyrës, i Rrajcës, i Kotodeshit?!!!! Ku janë shkollat e Hotolishtit, të Orenjës, e Vilanit???! Të gjitha të premtuara. Ku janë pyjet e rrafshuar të Qukësit, Stravajt, e Shebenikut???!!! Këtë të na kishte thënë ‘e ëma e Zeqos’ dhe jo të pompozonte e të mburrej me ‘dhëmbët e kalit të tjetrit’”, shprehet në reagimin e tij deputeti demokrat, Luçiano Boçi.

Exit mobile version