Denoncimi, njerëzit e Taulant Ballës prerje masive të pyjeve

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar denoncimin e një qytetari sipas të cilit Taulant Balla dhe Flamur Veizi dalin mbi ligjin dhe shkelin moratoriumin e ndalimit të prerjes së pyjeve, vazhdojnë prerjen masive të pyjeve dhe grumbullimin e druve në zonën e fshatit Stranik. “Z. Berisha ju uroj shëndet ju dhe familjes suaj. Në Librazhd, në fshatin Manastirec ka më shumë se një muaj që është vendosur postbllok policie, midis tyre edhe një polic ushtarak dhe që askush nuk e di pse janë aty… Pesë-gjashtë kilometra më lart është fshati Stranik ku kryehajduti Taulant Balla së bashku me Flamur Veizin me biznes të përbashkët kanë filluar sërish grumbullimin e druve të zjarrit, pavarësisht moratoriumit ata ende vazhdojnë prerjen e druve dhe grumbullimin e tyre. Kjo është lehtësisht e verifikueshme sepse drutë janë në fushën e Veizit në Stranik. Policia kap fshatarët e shkretë me një gomar dru dhe vendosin gjoba marramendëse. Ju falënderoj për punën tuaj të palodhur, jeni shpresa jone e vetme. Ju lutem anonim edhe qofshi gjithmonë zëri ynë”, thuhet në denoncimin e qytetarit.