Edvin Shullazi nuk dënon aktin e Milit të Partisë

Ish-Kryeministri Berisha u shpreh dje se Rama vazhdon të mbrojë Shullazin. Në një postim në Facebook, Berisha shkruan se, Edvin Shullazi nuk dënon aktin e Milit të Partisë, por mjaftohet duke e vlerësuar si akt të papranueshëm!
“Të dashur miq, vazhdon mbrojtja e hapur nga Edvin Shullazi i Milit të Partisë. Kështu, Edvin Kristaq Rama, pasi dështoi të eliminojë nga gara rektorin Koni, duke i dërguar atij dhe Prof. Dhori Kules Milin, xhelatin e partisë, lau sot duart me krimin e porositur, duke thënë: “Respekte për Konin dhe Kulen” dhe pa i përmendur emrin Milit të Partisë deklaroi se akti i tij është i papranueshëm, pra nuk tha kurrsesi i dënueshëm, pa lëre më shumë”, shkruan Berisha.
“Kështu, edhe me këtë deklaratë, duke mos i përmendur emrin kriminelit dhe vrasësit Emiljano Shullazi dhe duke e quajtur aktin e tij të terrorit ndaj akademikëve thjesht si të papranueshëm, Edvini faktikisht i thotë Milit, “mos u mërzit se unë që të ngarkova apo të besova krimin e shëmtuar nuk të lëshoj dhe publikisht po e zvogëloj barrën e krimit të padëgjuar”. Me këtë deklaratë, Rama iu thotë prokurorëve dhe gjykatësve, se Mili i Partisë ka kryer një akt thjesht të papranueshëm ndaj dhe lirojeni sa më parë, se për gjëra të papranueshme nuk mund të mbahen njerëzit në burg! Sb”, përfundon komentin e tij Berisha.