Ballina Sociale Si po vidhen kontributet e emigrantëve shqiptarë

Si po vidhen kontributet e emigrantëve shqiptarë

Emigranti dixhital denoncon vjedhjen e madhe që i’u bën qeveria emigrantëve shqiptarë. “Përshëndetje z. Berisha. Vjedhja dhe korrupsioni më i madh që historia ka parë është vjedhja e kontributeve të emigrantëve nga të dyja palët, Itali e Shqipëri, ju vidhen kompensimet, invaliditetet, dritat, uji, u merret taksa për televizionin edhe pse prej vitesh emigranti nuk është në shtëpi, spekulohet në mënyrë të paskrupullt mbi kamatat e dritave për t’i kthyer në debitorë të pamundur të paguajnë kamatat dhe debitë për t’i çuar drejt fatkeqësisë së marrjes së shtëpisë, vjedhjes së shtëpisë. Vjedhjes së të drejtave ekonomike të emigrantëve dhe fashës së pambrojtur, duke u krijuar dopio identitet për t’i marrë në emër të tij gjithçka që i takon, sidomos dëmshpërblimet e ish-të përndjekurve politikë dhe jo vetëm kaq, por paguhen edhe njerëz për të ndjekur, persekutuar dhe denigruar personin që e kanë vjedhur për ta izoluar dhe eliminuar moralisht, fizikisht, mentalisht dhe ekonomikisht, duke patur mbështetjen e politikanëve të korruptuar që e lenë në heshtje dhe pa zë, pa të drejtë dhe pa liri”.

Exit mobile version