Denoncimi: Shullazi rrahu shefin e komisariatit të policisë

Qytetarët dixhitalë denoncojnë rrahjen nga Shullazi të shefit të komisariatit të policisë të zonës së tij, Arsen Sinomati dhe oficerëve e funksionarëve të tjerë të lartë të policisë dhe krijimin, me mbrojtjen dhe miratimin e Saje Qorrit, Edvin Shullazit dhe çunave të krimit në Tiranë, te “Shullazi City”, madje mund të thuhet edhe shtet brenda shtetit bandit të Edvin Shullazit.
Denoncimet janë publikuar dje nga ish kryeministri Berisha.
“Zoti Berisha përshëndetje, po ju shkruaj përsëri, përsa i përket rastit Shullazi, do të doja ta vendosnit pak në vëmendje se ky gangster para disa muajsh tek lagjia e tij Parku i Autobusave rrahu me shpulla shefin e komisariatit Arsen Sinomati sepse një patrullë policie kishte bërë një kontroll rutinë në lagjen e tij, Shullazi ka rrahur shumë e shumë efektivë dhe funksionarë policie”.
“Mbrëma z. Berisha, dua të ndaj me ju tmerrin e paimagjinuar, ankthin dhe frikën e paimagjinuar që banorët e lagjes tek ish-Parku i Autobusave, saktësisht tek bar kafe ‘Beku’. Vendi që çdo natë nga ora 5 e deri në orën 8 zbarkon si të ishte mafja më e fortë e botës ushtarët e Shullazit me super makina, duke shoqëruar të fortin e tyre që ja kishin vënë edhe pseudonimin Gjenerali. Unë kam parë dhe dëgjuar me veshët e mi se si policia zbrapsej për të ushtruar detyrën e saj në lirimin e rrugëve që bllokonin ushtarët 20-vjeçarë të gjithë me arsenal armësh nëpër makina të gjeneralit Shullazi. Nën fjalinë e tipit ‘o shefi ti si të duash bëj, por ne po ruajmë gjeneralin që është brenda në kafe’ policët qërroheshin nga sytë këmbët prej asaj zone. Nuk mund ta përshkruaj atë që për rreth një vit, kam parë e dëgjuar aty në atë lagje që fatkeqësisht banoja aty. Ju përsh”.
“Përshëndetje z. Sali Berisha. Duke parë që vetëm ju hapni gojën për padrejtësitë që bëjnë rilindja ndaj popullit, po denoncoj një tjetër fytyrë të krimit në Tiranë. Atëherë dje isha tek motra ime që jeton në rrugicën mbrapa Komisariatit nr. 2. Dhe ç’të shoh, në lagjen e Shullazit zotëria kriminel, sepse janë bërë zotërinj tashmë, kontrollon lagjen me kamera të vendosura kudo, në total 12. Mos vallë dhe Sajme Qorrit ja ka sugjeruar për sigurinë e vet. Ditën e mirë dhe shpresoj ta bëni publike. Kamerat janë kudo të vendosura në shtylla e cepa pallatesh”.