Gënjeshtra që kompromenton Kodhelin në rrëzimin e Helikopterit

Zbulohen fakte të reja për rrëzimin e helikopterit në Liqenin e Shkodrës. Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari i cili e informon se kopteri ka fluturuar mbi Shkodër në orën 8:26 të mëngjesit. “Qytateri dixhital përrgënjeshtron njoftimin e gjeneral Trafikut! Helikopteri ka fluturuar mbi Shkodër në orën 8:26 të mëngjesit, ka dërguar ngarkesën në Vermosh dhe është kthyer në doganën e Hanit të Hotit dhe aty ka marrë një thes (mundet me miell për gjeneral Trafikun). Shih fotot! Sb”, shkruan Berisha në një postim në Facebook, duke publikuar të plotë mesazhin e qytetarit nga Shkodra.
“Mirmjes Doktor, uroj te jeni mire.
Ne mendimin dhe gjykimin sipas rrjedhes se ngjarjeve dhe fakteve per helikopterrin ngjarja ka ndodhur keshtu keshtu:
1) Nje helikopterr ka kaluar mbi qytet ne shkoder ne oren 8.26 minuta dhe ska patur helikopterr tjeter qe te jete degjuar me vone deri ne ate te shpetimit te derguar ne dreke, pas rrezimit te helikopterrit trannsportues.
Helikopterri nuk eshte nisur nga farka ne oren 12.10 sic pohoi ministria dhe ushtria dje.
2) Helikopterri eshte ndalur ne Vermosh, ka shkarkuar mermer pavaresisht zerave qe flasin se se helikopterri po transportonte ne zonen e Kelmendit nje arkivol.
3) helikopterri eshte kthyer ne zonen e malesise se madhe rreth ores 10 e pak minuta.
Ka ngarkuar (!!!!!!) nga nje furgon i bardhe per tu kthyer me pas per tirane.
Fotot bashkengjitur qe jane te ores 10.05 tregojne nje furgon te bardhe afer helikopterrit re ulur ne Grizhe afer liqenit dhe dy persona. Njeri ka nje thes ne dore dhe eshte afer helikopterrit.
Cfare kerkonte helikopterri i ulur ne afersi te doganes?! Ne Shkoder!?
Menjehere sapo helikopterri ka rene, forcat e policise jane afruar dhe furgoni ka qene gjithe kohes ne fushe pa levizur. Askush akoma nuk eshte marre me kete fakt!!!
Mendoj qe duhet te shqyrtohet me kujdes, pasi mendoj se eshte me rende se sa duket”.