Hetimet për koncesionet e Shëndetësisë, edhe Ikonomi ka firmosur me Beqajn

Hetimet e Prokurorisë për koncesionet e Ministrisë së Shëndetësisë do të nisin me pyetjet e zyrtarëve që janë të përfshirë drejtëpërdrejtë në proces. Gjatë hetimeve, është zbuluar se firma e ministrit Ilir Beqaj nuk është në kontratat e koncesioneve. Dy zëvëndësministrat e Shëndetësisë do të thirren në prokurori lidhur me hetimin që ka nisur për koncesionet që ministria ka dhënë dy vitet e fundit.
Milva Ikonomi që tashmë është ministre e Financave dhe Klodjan Rrjepaj kanë firmosur koncesionet ndërkohë që ministri Ilir Beqaj nuk ka firmë në dosje. Për këtë arsye, Ikonomi dhe Rrjepaj do të merren në pyetje ditët në vijim. Gjithashtu, akuza për korrupsion është rrëzuar dhe kanë mbetur vetëm dy akuzat shpërdorim detyre dhe shkelje të barazisë në tendera.