Grabitet Poliklinika e Specialiteteve në Durrës

Një grabitje ka ndodhur natën në qytetin e Durrësit. Shënjestër e autorëve ka qenë Poliklinika e Specialiteteve e cila sot nuk u afroi shërbim qytetarëve. Laboratorët janë dëmtuar. Materiale me vlerëe janë marrë. Për këtë shkak është pezulluar puna në këtë poliklinikë. Policia nuk ka gjetur akoma autorët e kësaj ngjarjeje. Dyshohet se kjo është vetëm e grabitesëve, por megjithatë mbetet enigma fakti i një shkatërrimi të tillë. Stafi mjekësor po punon për një bilnac të materialeve të dëemtuara dhe të vjedhuara.